PAGODA HÍRLEVÉL

26. szám, 2007. augusztus 03.

 

 

 

Változás a postázási rendben

 

Kedves Rádiósok! Tisztelt Kollégák!

 

2007. augusztus 06-tól a kézbesítési, postázási rend az alábbiak szerint változik meg:

·        A Pollack épület földszintjén, az udvari kijárat mellett postaláda rendszer került felállításra az előzetesen felmért igények alapján.

·        Az osztályok közötti központilag ellátott kézbesítés megszűnik.

·        Továbbra is naponta egy alkalommal, reggel 8-9 óra között kerülnek feladásra, illetve behozatalra a postai küldemények.

·        A reggeli napilapokat mindenki a postaládájába kapja 7.30-ig. A hírszolgáltatáshoz kötődő hajnali napilapok továbbra is a Bródy portán vehetők át.

·        A sima, közönséges levelek naponta 11 óráig kerülnek a postaládába.

·        Az ajánlott levelek érkezéséről értesítőt helyezünk el a ládába, személyes átvételük a Postázóban, annak nyitvatartási ideje alatt lehetséges.

·        Csütörtökönként a 30 db példányszám alatti  RTV Részletes csomagok is a postaládába kerülnek. Azok a szervezeti egységek, akiknek nagyobb mennyiségben jár a programújság, a Postázóban vehetik át.

·        A továbbítandó leveleket a Postázó fogadja. A feladót a leveleken minden esetben megjelölni szükséges, a költséghelyre történő elszámolás érdekében. Ennek hiányában nem áll módunkban a levél továbbítása.

·        A kiküldendő ajánlott levelek átvételére – postakönyvvel - a Postázó nyitvatartási idejében van lehetőség.

·        A nyitvatartási időn túl is van lehetőség a továbbítandó levelek leadására: a Pollack bejáratnál a Postázó mellett elhelyezett ládákban.

·        Az aláírásra felvehető egyéb küldeményekről a postaládákban hagyunk értesítést.

·        A Postázó és a Pénzügyi Osztály közötti munkarend nem változik.

 

A Postázó nyitvatartási ideje:

Hétfő-csütörtök: 7.30 – 16.00

Péntek: 7.30 – 13.30

 

Azonnali külső kézbesítések igényét futárszolgálattal tudjuk ellátni, amelynek költségét a megrendelő szervezeti egység viseli.

 

A postaládák kialakítása az eddigi kézbesítői munkarend alapján történt. Amennyiben a jelenlegi elosztáshoz képest módosítást szeretne (nagyobb vagy több postaláda, stb.) kérjük írásban jelezze a Postázóban.

 

A postaládák kulcsai 2007. augusztus 06-tól vehetők át a postázóban, átvételi elismervény ellenében, érkezési sorrendben. Kérünk mindenkit, ha a kulcs elveszett, a postaláda ajtaját ne próbálja kinyitni, jelezze azt Kormányné Deák Ildikó felé a 8552-es melléken.
Elveszett kulcs pótlására csak rendelés alapján van lehetőség, amelynek költségét az adott szervezeti egység viseli.

 

Kérünk mindenkit, gondoskodjon a postaládák rendszeres ürítéséről. Amennyiben a postaláda megtelik, a Postázó dolgozói kiürítik azt, annak tartalma ezután már csak személyesen vehető át. Ennek ideiglenes tárolása helyhiány miatt maximum 3 hónap. A tárolási idő letelte után a tartalom megsemmisítésre kerül.

 

Budapest, 2007. július 31.

 

Megköszönve megértéseteket, üdvözlettel,

 

 

 

Balogh László                                                 Sütő László                             
Háztechnikai osztályvezető                              Műszaki Igazgató

 

 

Ezt a hírlevelet minden rádiós dolgozó szerkesztheti, ezért várjuk a témajavaslatokat, cikkeket, beszámolókat, kérdéseket, ötleteket a pr@radio.hu címen.